Caxigalines nella Reguera'l Campizu

25 settembre 2007

PARA COMER...LUGO











Por esta orde: A Nosa Terra, Taberna do España, Mesón de Alberto, Mesón de Auga, La Sucursal e España.
Non teño palabras, agás as de agradecemento ao amigo Xaime da Pena, que foi quen mas enviou. Adicado a todos os lugueses e luguesas, pero cun especial recordo para o propio don Xaime, a don Xosé M. González e para os irmáns G. Neira, ilustres poboadores (uns máis e outros menos) daquela cidade amurallada, de portas sempre abertas.

9 commenti:

Fada Branca ha detto...

Que boa pinta ten todo

torredebabel ha detto...

arumeeeeeee! son as 21.10, estou no xornal e morro de fame!!

Anonimo ha detto...

A última vez que estiven no Alberto había moita xente; en realidade estaba ateigado. O prato estrela puxéronmo queimado. Desde aquela non volvín.

Marcos Valcárcel López ha detto...

Abrir este post ás 14,20 h., como fixen eu, é case un crime...

Anonimo ha detto...

Pois Lugo abre a porta grande o vindeiro día catro. Pense o master dos blogs nunha posible convención luguesa e outoniza para calquera ano destes.

Anonimo ha detto...

Para tanto gurmé como hai por aquí: oín falar onte na radio dun libro adhoc dun tal Manoel Can, "Crítica da ración pura", por se alguén lle interesa.

Anonimo ha detto...

E tamén falaron doutro, este dun afamado gurmé nacionalista: "Somos unha ración"

Xaime ha detto...

Deso en Lugo non puxeron, de momento....

Xaime ha detto...

O xurado decidiu que a Tapa da Nosa Terra foi premiada como millor tapa tradicional e a do España foi distinguida pola súa presentación e innovación, resultado que xa lles adiantara o 24 de Setembro no que fixen de pitoniso.