Caxigalines nella Reguera'l Campizu

11 maggio 2008

GLORIOSA CÓRDOBA




As sesións do coloquio deixaban pouco tempo para a libación de fino. Pero aínda tivemos tempo de visitar El Pisto (boqueróns, huevas), El Rubio (berenxenas con mel, salmorejo ou flamenquíns) ou o Bandolero, unha antiga residencia dos Condes de Cabra, agora restaurante, onde visitamos unha pequena sacristía (con bocois de Moriles) con ese fantástico detalle da fotografía que acompaño. O menos que podo dicir é glorioso.

3 commenti:

R.R. ha detto...

¡Qué mala vida e qué mala cidade!

Zerovacas ha detto...

Lembro con deleite as tapas en Córdoba, efectivamente

Anonimo ha detto...

Téñolles lembranzas especiais con Córdoba. A máis agradable é por ser pai: o meu pequeno Uxio, foi campión de España infantil ca selección galega de fútbol naquela primorosa cidade murada.