O Dezaseis, que non coñezo, pero que parece o paradigma da casa de comidas galega, no New York Times. O escritor da trabada é un descoñecido para mín Mark Bittman, seica un autor de libros de cociña moi famoso en EE.UU.
O Dezaseis cada vez máis internacional, eu sorprendinme moito cando escoitei unha canción de Joao Afonso no que o citaba como unha das cousas máis características de Santiago.
Pois eu tamén debo vivir na verza que non sei nin onde acae. Voume facer turista outra vez por Santiago adiante, que xa o fixen unha vez e gustoume a experiencia e a ver desta se dou co sitio.
2 commenti:
O Dezaseis cada vez máis internacional, eu sorprendinme moito cando escoitei unha canción de Joao Afonso no que o citaba como unha das cousas máis características de Santiago.
Pois eu tamén debo vivir na verza que non sei nin onde acae. Voume facer turista outra vez por Santiago adiante, que xa o fixen unha vez e gustoume a experiencia e a ver desta se dou co sitio.
Propoño excursión conxunta a coñecer o local.
Posta un commento